" Φάμανε το βόιδι και ποστάσαμαν στη νουρά. " "

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Άει στο γερο διάολο πιά!
Να βλέπω τη φωτογραφία μου κλεμμένη, με τη σφραγίδα του 
κάθε κλέφτη επάνω, έ! αυτό πάει πολύ!
Μήπως θες να στην αγοράσω κι όλας ρε κλεφτρόνι;

Άει στο διάολο!

6 σχόλια:

Λεωνίδας Τζάνης είπε...

Μιχάλη
Δυστυχώς είναι φαινόμενο που έχει μεγαλώσει τον τελευταίο καιρό .Έχω δει φωτογραφίες σου σε πολλές αναρτήσεις του YOUTUBE. Γενικά χρησιμοποιούν φωτογραφίες χωρίς να αναφέρουν πηγή. Τα ίδια αντιμετωπίζω και γω. Έχω δει Φωτογραφίες μέχρι σε ανακοινώσεις από πανηγύρια ή προσκλήσεις ορειβατικών συλλόγων. ...και κάτι για να χαλαρώσουμε.... η αίτηση παραίτησης!!! (κενή ακόμα!!) δεν νομίζω να είναι παραίτηση από φωτογράφος!!!! (φαίνεται κάτω στη επιφάνεια εργασίας!!!!)

Μιχάλης Γ.Πασιάκος είπε...

Ναι Λεωνίδα, ή αίτηση ...παραίτησης δεν είναι από ...φωτογράφος! (Δεν είμαι κι όλας) Είναι από μια υπόθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, γιατί δεν έχουμε λεφτά να την υποστηρίξουμε με δικηγόρους και τα λοιπά.Βλέπεις τα κόμματα δεν καταδέχονται να ασχοληθούν με το ...περιβάλλον, έχουν πολύ σπουδαιότερα θέματα κι αφήνουν σε μας τα φτωχαδάκια τους παρακατιανούς να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα!

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τα φίδια και τους δράκους και μη το μιζεριάζετε άδικα.
Αν δεν θέλετε να σας αντιγράφουν ένα υδατογράφημα είναι αρκετό. Την στιγμή που την αφήνετε «ελεύθερη» τη φωτογραφία, σιωπηρώς αποδέχεστε ότι την κάνετε προσφορά στην «ανθρωπότητα».
Αν το δείτε από αυτή την οπτική γωνία, πιστεύω ότι δεν είναι και λίγο πράγμα. Οι τσάμπα μάγκες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.
Ο κόσμος έχει γίνει τόσο «μικρός» (με το διαδίκτυο) που κανένα σοβαρό άτομο δεν διακινδύνευε να ξευτιλιστεί ως «κλέφτης».
Άλλωστε εσείς ως δημιουργοί έχετε τη δυνατότητα να παράγετε, έχετε ένα χάρισμα που οι περισσότεροι δεν διαθέτουν. Δικαιολογήστε λοιπόν τον φθόνο τους…

Μιχάλης Γ.Πασιάκος είπε...

Δεν μ' αρέσει να μοστράρω το όνομά μου στις φωτογραφίες. Και συχαίνομαι όσους προσπαθούν να βάλουν στη...μέση της εικόνας τα στοιχεία τους για να μην αντιγράψουν το ...μεγαλούργημα! Το πρόβλημά μου είναι ότι αυτό το συγκεκριμένο κλεφτρόνι, έβαλε το δικό του όνομα στη μέση της φωτογραφίας μου. Δηλαδή την ...κατοχύρωσε για να μη του την κλέψω! Επιμένω λοιπόν. Να πάει στο διάολο!

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα, ένα μη διακριτικό υδατογράφημα (δεν είναι απαραίτητο να γράφει το όνομά σου) αλλοιώνει την αισθητική μιας φωτογραφίας. Μεταξύ μας και διακριτικό να είναι, στο κέντρο της φωτογραφίας, τη ζημιά του τη κάνει.
Στη περίπτωσή σου δικαιολογημένα οργίζεσαι. Ορισμένα πράγματα είναι δύσκολο να τα ανεχτεί κανείς.

Ανώνυμος είπε...

Οι φωτογραφίες σας είναι εξαιρετικές, τις απολαμβάνουμε,τις χαιρόμαστε, και καταλαβαίνουμε πώς ό,τι κάνετε είναι προσφορά στον πολιτισμό μας.Εγώ τουλάχιστον είμαι ευγνώμων που μπορώ και βλέπω μέσα από τις φωτογραφίες σας την ομορφιά.