"Και στο λήσταρχο ψωμί και στ' απόσπασμα χαμπέρι! "

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Για πρώτη φορά, ακολουθώντας τις παλιές συνταγές
είπα να φτιάξω λίγο Σπαθόλαδο.
Μάζεψα μόνο τα άνθη του φυτού (τα φύλλα  τα οποία
διαφέρουν ανάλογα με το είδος,
-Hypericum hircinym, H. perforatum κλπ-
περιέχουν λιγότερα συστατικά
αλλά οι παλιότεροι τα χρησιμοποιούσαν)
και γέμισα ένα μπουκαλάκι με λάδι ελιάς
(χωρίς να τα συμπιέσω, ίσα ίσα που τα σκέπασα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: