" Φάμανε το βόιδι και ποστάσαμαν στη νουρά. " "

Σάββατο 6 Απριλίου 2013


Μπράβο καρδούλες.
Να τον σιάσετε το δρόμο Σαγιάδα Κονίσπολη Α. Σαράντα!
Και μετά; Πού θα πάνε οι νταλίκες και τ' αυτοκίνητα;
Θα παρκάρουν στη Σαγιάδα μόνιμα;
Γιατί από ποιόν κωλόδρομο θα φτάκουν στη Γουμενίτσα τζιμάνια μου;

Εδώ δεν έχετε δυο κιλά ασβέστη χρόνια τώρα
να κάμετε μια διαγράμμιση να μη σκοτώνεται ο κοσμάκης
έχετε μούτρα και μιλάτε για...κονδύλια 
προς την Αλβανία!!!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο «λαοπρόβλητος» δήμαρχος που στηρίξατε για οκτώ χρόνια τι έκανε; Δεν είχε ένα κουβά ασβέστη;
Να σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος για τον τόπο, λίγο δύσκολο το βλέπω. Μάλλον το πόνο του Σαγιαδινου εργολάβου μεταφέρετε.
Συνεχίστε το θεάρεστο έργο σας ως συλλέκτης φασκόμηλου και αφήστε τα λαμογια να σκούζουν διότι χάνουν τη «μίζα».
Δεν σας είδα να διαμαρτύρεστε όταν ο πρωην δήμαρχος ανέθετε έργο σε συγκεκριμένο Σαγιαδινο εργολάβο οδοποιίας με έκπτωση μόνο 1%, όταν η συνηθισμένη έκπτωση κυμαίνεται από 40%εως 60%.
Ίσως η ενασχόλησή σας με την συλλογή σπανίων μανιταριών να περιόριζε τον ελεύθερο χρόνο σας που ενδεχομένως θα θέλατε να αφιερώσετε για τα κοινά.

Όμως, καθαρίστε πρώτα τα του οίκου σας (Σαγιαδα) και μετά να έχετε μούτρα να μιλάτε για τα παραπέρα
Και προς θεού! Μη τολμήσετε να πέσετε από τα σύγνεφα Ουδείς επέζησε από τέτοια πτώση. Όσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο ψεύδονται ασύστολα.

Μιχάλης Γ.Πασιάκος είπε...

Ενδιαφέρουσα άποψη: Οι δήμαρχοι λοιπόν ήταν και είναι υπεύθυνοι για τους εθνικούς δρόμους (βέβαια ο "δρόμος" Σαγιάδα- Ηγουμενίτσα είναι πια ...διεθνής!) Άρα ο εκάστοτε δήμαρχος πρέπει να φροντίσει για το δρόμο αυτό, άρα βγαίνει λάδι ο εργοδότης σου Κίτσιο μου. Για όλα φταίει ο ...παλιός δήμαρχος Σαγιάδας! Κι αυτή ενδιαφέρουσα άποψη. Αν εμένα μ' έχει πειράξει το φασκόμηλο και τα μανιτάρια, εσένα δεν σου κάνει καλό ο ύπνος έξω από την πόρτα του αφεντικού... Θα τα πούμε στην Πάνω Πλατεία.

Ανώνυμος είπε...

Παραβλέποντας την πραγματικά αξιοζήλευτη επίδειξη μαντικής ικανότητας, διαπιστώνω ότι η σκόπιμη «παρερμηνεία» μπορεί να είναι ένας τρόπος για να διατηρήσει κάποιος την αποχή του από την πραγματικότητα.
Ίσως στο δικός σας μυαλό να υπάρχει η αμφιβολία για ενδεχόμενη βλάβη που μπορεί να προκαλεί η συλλογή φασκόμηλου και μανιταριών. Στο δικό μου μυαλό σίγουρα δεν υπάρχει.
Όταν όμως, σε κάθε διαφορετική τεκμηριωμένη άποψη προσάπτουμε αυθαίρετες εκτιμήσεις για να τις υποβαθμίσουμε, πιστεύοντας ότι έτσι ισχυροποιούμε τις δικές μας, τότε, σίγουρα το αφεντικό του γράφοντος είναι ο …Πέπε Γκρίλο