" Φάμανε το βόιδι και ποστάσαμαν στη νουρά. " "

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Απύθμενο...μίσος!


Αύριο το βράδυ στο Δημαρχείο στο Φιλιάτι, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της Χαρούλας Βερίγου Μπάντιου "Μιά κούρσα για την Ιφιγένεια".

Προσέξτε πως το σχολιάζει ο γνωστός Φοινικιώτης δημοσιογράφος:

Παρουσίαση "λογοτεχνικού" βιβλίου στους Φιλιάτες [γιατί σε εισαγωγικά το λογοτεχνικού; Αν είναι καλό ή κακό λογοτεχνικό έργο θα δείξει. Αλλά δεν παύει να ανήκει στη λογοτεχνία!] από άτομα που δεν έχουν ανοίξει όχι βιβλίο, αλλά ούτε κόμικς στη ζωή τους [για να δούμε τα άτομα: Τον δήμαρχο άστον αυτός είναι ο οικοδεσπότης. Ο Μιχάλης ο Πασιάκος δεν έχει ανοίξει βιβλίο στη ζωή του και "αυτοπροσδιορίζεται ως συγγραφέας χωρίς να έχει γράψει ούτε ένα βιβλίο". Εντάξει. Ο Γιώργος ο Διαμάντης όμως; Ούτε κόμικς;;; Για το τελευταίο νομίζω θα τσαντιστεί! Ο Σωτήρης ο Μικρούλης; Χωρίς να ανοίξει βιβλίο έγινε εισαγγελέας; Η Τασία η Βενέτη; Αδιάβαστη κι αυτή; (Τη Νεκταρία δεν την αναφέρω γιατί δε φταίει σε τίποτα) Ούτε και οι άλλοι. Εμένα θέλει να χτυπήσει ο κακομοίρης, αλλά το μίσος που ξεχειλίζει απ' όλες τις πάντες τον τυφλώνει. ]
Και καταλήγει ο δημοσιογράφος:
Να πάμε! Υπάρχει άφθονος σανός γι αυτό το καλοκαίρι.
Φυσικά δεν θα έρθει στην εκδήλωση. Αλλά θα γράψει γι αυτήν, με τη χολή που του πνίγει τα σωθικά! Όπως έγραψε και για άλλες εκδηλώσεις που δεν τις είδε.
 Ο δημοσιογράφος!   :)


Δεν υπάρχουν σχόλια: