" Φάμανε το βόιδι και ποστάσαμαν στη νουρά. " "

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΗΝ…ΚΟΖΑΝΗ (ΜΕΣΩ ΣΑΓΙΑΔΑΣ!!!)




ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΗΝ…ΚΟΖΑΝΗ
                            (ΜΕΣΩ ΣΑΓΙΑΔΑΣ!!!)

Όταν ένα ολόκληρο νησί σαν την Κέρκυρα, που κάποτε ήταν η ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού (και σήμερα έχει χάσει απλώς το «ναυ») δεν καταφέρνει να λύσει το πρόβλημα των σκουπιδιών που παράγει, τι απομένει για τους ανεγκέφαλους που κάνουν κουμάντο;
Να τα στείλουν απέναντι γρήγορα και με όποιο κόστος! Να απαλλαχτούν από τα ενοχλητικά κάποτε αλλά τώρα ανυπόφορα για τον τουριστικό μπολιτισμό τους, σημάδια της ντροπής! Να παρουσιάσουν στους ξεπεσμένους τουρίστες που τους επισκέπτονται πια, ένα νησί «καθαρό» ρυπαίνοντας όλο τον δρόμο από το νησί τους μέχρι την Κοζάνη!
Μα, θα πείτε, θα τα στείλουν συσκευασμένα μέσα σε κοντέινερ.
Αυτοί που δεν μπορούν να τα μαζέψουν και τα έχουν σκορπίσει σε κάθε γωνιά του νησιού, θ’ ασχοληθούν με την φόρτωση των τεράστιων κάδων; Τσιάτρα-πάτρα! Όπως έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα και χειρότερα!
Και πως θα φτάσουν στην…Κοζάνη τα ωραία σκουπίδια τση Κερκύρας;
Θα μπούνε στα σαπιοκάραβα και θα περάσουν στην απέναντι ακτή (αυτή που τόσα χρόνια ταλαιπώρησαν με τα μπάζα που κουβαλούσαν από τη Θεσπρωτία στην Κέρκυρα, γιατί δεν πρέπει να λειτουργήσει νταμάρι στο ωραίο νησί, ενώ τη Θεσπρωτία ποιος τη χέζει;)
Μετά οι νταλίκες θα πάρουν το δρόμο για την Ηγουμενίτσα. Ποιόν δρόμο; Έναν παλιό αγροτικό που με λίγη άσφαλτο, μέσα σε μια νύχτα βάφτισαν Εθνικό δρόμο και μετά άνοιξαν και τελωνείο στο Μαυρομάτι, μετατρέποντας (χωρίς καμιά απολύτως βελτίωση) τον αγροτικό σε Διεθνή!!!
Αυτός ο δρόμος καρμανιόλα, με τις άπειρες στροφές, με το αυλάκι του ΤΟΕΒ δίπλα του ανοιχτό χωρίς προστατευτικά θα δεχτεί και τις εκατοντάδες νταλίκες τση Κερκύρας.
 Και μετά θα έρθει η ώρα να διασχίσουν οι σκουπιδοφόρες νταλίκες  ΟΛΗ την Ηγουμενίτσα για να φτάσουν στην Εγνατία! (Η ωραία Ηγουμενίτσα, ως γνωστόν, είναι η μοναδική πόλη των Βαλκανίων χωρίς περιφερειακό δρόμο!!!)
Κατασκεύασαν την Εγνατία, κατασκεύασαν το τεράστιο λιμάνι, αλλά «ξέχασαν» να ενώσουν τα τέρατα αυτά με το τελωνείο. Δηλαδή την πύλη της χώρας προς την Αλβανία!
ΘΑ τον φτιάξουν λέει τον περιφερειακό! ΘΑ. (Ο Νταής πριν φύγει από δήμαρχος είχε φτιάξει τουλάχιστον μια…μακέτα του περιφερειακού!)
Ποιος θα κάτσει όμως να σκεφτεί αυτά τα πράγματα; (ποιος θα κάτσει απλώς να σκεφτεί θα μου πείτε). Η Κέρκυρα αδημονεί να πετάξει από πάνω της τα ίδια της τα σκουπίδια και μαζί με την Κέρκυρα αδημονεί και ο ισχυρός της άντρας (αυτός που τσακώνεται με τους Τούρκους). Έτσι λοιπόν, πρέπει να τον υπακούσουμε και να βγάλουμε τον σκασμό για μια ακόμη φορά. Γιατί συντρέχουν Εθνικοί λόγοι όπως είχε πει την προηγούμενη φορά.
Αντί να διαχειριστούν τα σκουπίδια τους οι Κερκυραίοι, θα υποστούμε όλοι την ανικανότητα τους από τη Σαγιάδα μέχρι τη μακρινή Κοζάνη.
ΟΥΣΤ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: