" Φάμανε το βόιδι και ποστάσαμαν στη νουρά. " "

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Το σχεδιαζόμενο έγκλημα!!!


 Μετά το γκρέμισμα του εκπληκτικού Θεογέφυρου, τα σαΐνια σκέφτηκαν να ξεμπερδέψουν και με το άγριο κι απάτητο Διαολογέφυρο! Σχεδιάζουν το μεγαλύτερο έγκλημα κατά του Καλαμά και της φύσης!

Υδροηλεκτρικό έργο στο απάτητο, άγνωστο κι εκπληκτικό φαράγγι που βρίσκεται ανάμεσα στη Γλίζιανη (Καταρράκτης) και το Λίθινο!

Ένα τοπίο εκπληκτικής ομορφιάς θα παραδθεί στις μπουλντόζες και τα μπετά! Ένα από τα ωραιότερα φαράγγια της Ελλάδας θα καταστραφεί για να βγάλουν παράδες τα αρπακτικά!


Μέσα στα άλλα τερατώδη, σχεδιάζουν και υπόγεια τούνελ, ώστε να ξεκόψουν εντελώς το διαβολογέφυρο από τα γειτονικά του πετρώματα. Το ίδιο κόλπο δηλαδή που χρησιμοποίησαν και στο Θεογέφυρο! Σκάβοντας την δεξιά όχθη για να περάσουν τον αρδευτικό σωλήνα το απέκοψαν από το βουνό και το γκρέμισαν!!! Το ίδιο θα πετύχουν κι εδώ!

Φυσικά οι μελετήτές αγνοούν το Διαολογέφυρο. Δεν το αναφέρουν καν στη μελέτη!!! (Σιγά το πράμα!) Αναφέρουν μόνο δυο...πέτρινα γεφύρια στην περιοχή μελέτης (που ούτε κι αυτά ξέρουν πως λέγονται!)

Όσο για την χλωρίδα της περιοχής, σιγά μην έκαναν τον κόπο να μπούνε μέσα στο φοβερό φαράγγι και να πάθουν την πλάκα τους! 

Τελικά δεν θ' αφήσουν ΤΙΠΟΤΑ όρθιο!!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: