"Η μέσα πατρίδα πονάει. Η έξω περπερεύεται." "

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

μυδοκαλλιέργειες

Αυτή τη θέση ζητούν μυδοκαλλιεργητές, για μετεγκατάσταση των μονάδων τους. Ανάμεσα στις παραλίες Στροβίλι και Συκιά! Το Τοπικό Συμβούλιο Σαγιάδας, αρνήθηκε (9-7-2013) αλλά το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φιλιατών, παρά την αρνητική εισήγηση του αντιδήμαρχου, ψήφισε θετικά! Οι παραλίες του Δήμου Φιλιατών είναι τρείς: Το Κεραμίδι, το Στροβίλι κι η Συκιά.
Δυο από αυτές (Το Στροβίλι και η Συκιά) καταργούνται με απόφαση των Συμβούλων του Δήμου Φιλιατών!!! Κωστάρας Σταύρος, Τσέκας Νικόλαος, Βλάχος Παρασκευάς, Μποροδήμου Γεωργία, Ρούμπης Γεώργιος, Λένης Φίπιππος, Γκίκας Θωμάς, Φερεντίνος Μιλτιάδης, Γκίζας Χρήστος, Μποροδήμος Ιωάννης, Σπανοπούλου-Σάρα Ηλιάνα, Καψάλης Δημήτριος, Μποροδήμος Κω/νος, Τόλης Χριστόφορος και Ρέγγας Λαέρτης.
Υπέρ της εισήγησης (δηλ. να ΜΗΝ γίνουν) ψήφισαν οι Στεργίου Παναγιώτης, Τάσιος Νικόλαος, Φερεντίνος Λάμπρος, Μπεράτης Γεώργιος, Σωτηρίου Παναγιώτης, Στεργίου Παναγιώτης, Μπάντιος Ελευθέριος και Μάνος Κων/νος.
Επειδή είμαι σίγουρος ότι αρκετοί από τους σύμβουλους που ψήφισαν αυτή την καταστροφή ΔΕΝ ήταν καλά ενημερωμένοι (Δεν γνώριζαν για παράδειγμα ότι θα μπορούσαν και αυτοί οι δυο καλλιεργητές να πάνε μαζί με τους υπόλοιπους λίγο πιο πέρα, ώστε να μην ενοχλούν τόσο πολύ)
ελπίζω ότι θα δεχτούν ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ με παρουσία όλων των ενδιαφερόμενων, δηλαδή ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ που τόσο άσχημα αγνόησαν την άποψή τους!
Ο ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ θα πρέπει να αφήσει και τον τουρισμό να ζήσει! ΔΕΝ μπορεί να τα θυσιάσουμε ΟΛΑ για ένα σκοπό.
Κανείς δεν είπε να μη ζήσουν κι αυτοί. Λίγο πιο πέρα ρε αδερφέ! Είναι ανάγκη να χωθείς μέσα στις παραλίες;

1 σχόλιο:

ΛΕΜΟΝΙΑ είπε...

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.