" Φάμανε το βόιδι και ποστάσαμαν στη νουρά. " "

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Μουργκάνα και...Κ.Α.Σ.


 

Σας ειδοποιούμε ότι το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 14.00, στο κτήριο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 52).

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Εισηγήτρια: Έλ. Κουντούρη

Έγκριση ή μη Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την εγκατάσταση και λειτουργία τριών (03) Αιολικών Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ), συνολικής ισχύος 9MW στις θέσεις “Σταρόδα”, “Καμήλα” και “Καστρί”, της Δ.Ε. Φιλιατών, Δ. Φιλιατών, Π.Ε. Θεσπρωτίας, Περιφέρειας Ηπείρου, με Περιβαλλοντική Ταυτότητα (ΠΕΤ) 2204755025 και φορείς υλοποίησης τις εταιρείες «WIND ENERGY FACILITY MIKE» και «HIGH VOLTAGE ENERGY MIKE».

Ο Πρόεδρος του

Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου

Γεώργιος Διδασκάλου

Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού του ΥΠ.ΠΟ.Α.


Άλλη μιά απόδειξη για το πως λαμβάνουν τα μηνύματα από το πόπολο οι κυβερνώντες, Όλοι, μα όλοι, ακόμα κι ο Αλή πασάς στα Γιάννινα, εξέφρασαν την αντίθεσή τους με την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στη Μουργκάνα.Όπως βλέπετε όμως, η Εξουσία στην Αθήνα, αυτά τα γράφει στα αρβανίτικα τσαρούχια της! (Για να μη γράψω τίποτα πρόστυχο!) Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, συνεδριάζει την Τετάρτη. Και μην περιμένει κανένας αρνητική γνωμοδότηση! ΝΑΙ, ΝΑΙ, και ΝΑΙ. Αυτοί που τσιμεντόστρωσαν την Ακρόπολη, θα νοιαστούν για την ακρόπολη της Θεσπρωτίας; Α;


Δεν υπάρχουν σχόλια: