" Φάμανε το βόιδι και ποστάσαμαν στη νουρά. " "

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

ο...εποχειακός εκλογικός περιφερειακός!


 Κάθε φορά που έρχονται εκλογές, μαζί με τις επισκέψεις υψηλών προσώπων στην περιοχή μας, έρχεται στην επιφάνεια κι ο...περιφερειακός της Ηγουμενίτσας (κάτι σαν αστείο με τον Τοτό).

Οι παλιοί γνωρίζουν ότι ποτέ δεν έγινε καμιά ουσιαστική προσπάθεια κι όλα αυτά είναι για εποχιακή εκλογική κατανάλωση, κάτι σαν τον ταραμά της καθαρής Δευτέρας ή τη σκορδαλιά της 25ης Μαρτίου...

Η Ηγουμενίτσα φιγουράρει τώρα τελευταία στις πρώτες θέσεις των χειρότερων πόλεων της Ελλάδας και γι αυτό, φταίει (και) η ανυπόφορη κίνηση (Καλύτερα να διασχίσεις την ...Πίνδο χειμωνιάτικα παρά την Ηγουμενίτσα από την είσοδο μέχρι το λιμάνι ή την Εγνατία!!! ) Ο Νταής κάποτε είχε φτιάξει μιά ...μακέτα του περιφερειακού! Αν υπάρχει ακόμα θα πρέπει να την δωρίσει στο... αρχαιολογικό μουσείο για να τη βλέπουν στο μέλλον τα παιδάκια των σχολείων! 

Είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα ο περιφερειακός της Ηγουμενίτσας και δεν έγινε τίποτε τόσα χρόνια; Όχι, δεν είναι. Απλά οι Ηγουμενιτσιώτες, νομίζουν ότι αν γίνει, θα χάσουν πελατεία από τα μαγαζιά τους κι έτσι ταλαιπωριούνται χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά για να κάνουν τη δουλειά τους, την ίδια ώρα που κάποιοι διπλο (και τριπλο)παρκάρουν για να εξυπηρετηθούν στις τράπεζες ή για να πιούν ένα παγωμένο τσιπουράκι με τους φίλους τους! Από το Ζέρβα (προτομή) μέχρι τον...Κολοκοτρώνη (το γνωστό γκράφιτι) πρέπει ο δρόμος να ονομαστεί "Οδός Σκύλλας και Χάρυβδης"! Το ξέρουν και τα...παιδάκια των νηπιαγωγείων αλλά αν δείτε εκεί αστυνομικό....γράψτε μου! Γιατί τόση αναισθησία; 

Γιατί ΔΕΝ την πονάνε αυτή την πόλη! Αν οι Νεότουρκοι, μαζί με τη Νομαρχία είχαν φτιάξει και τον περιφερειακό, σήμερα δεν θα είχαμε πρόβλημα! (Αυτοί βέβαια σχεδίαζαν και την ένωση της Ηγουμενίτσας και των Γιαννίνων με τη Θεσσαλονίκη αλλά πρόλαβε η ...απελευθέρωση και σταμάτησε τα πάντα!) 

Ακούγεται σκληρό αλλά το ελληνικό κράτος δεν ενδιαφέρεται για ανάπτυξη, ευημερία και άλλες αηδίες. Υπέρτατη αξία η ΜΙΖΑ. 50 κολλητοί που λυμαίνονται τις μεγάλες εργολαβίες και τα δάνεια, φτάνουν και περισσεύουν για τις κυβερνήσεις! Τί να τον κάνουν το γιδολαό; Στις εκλογές κι αυτό για λόγους "δημοκρατικού...πρεστιζ". 

50 λιμοκοντόροι της εξουσίας, μπορούν να τροφοδοτήσουν τα υπουργεία με χρήμα που δεν φέρνουν οι....εφορείες! 

Ας κάνουν μια τροποποίηση στο πολίτευμα για να ψηφίζουν μοναχοί τους!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: